Over ons

 

Wie wij zijn

Beschuit met Muisjes is dé website voor je baby, peuter en jonge kinderen. We werken hard om jou alle informatie te geven die je nodig hebt. Van borstkolven tot babynamen en van Maxi-Cosi tot loopfietsen: alles samengevat en beoordeeld op één plek.

 

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren product test experts. Zij vergelijken producten en spit tientallen, soms wel honderden reviews door om de beste keuzes op een rijtje te zetten. Door de zorgvuldige samengestelde Beschuit met Muisjes test weten we precies welke producten wel en niet geschikt zijn voor de veiligheid van jou en je kindje. 

 

Contactinformatie

Beschuitmetmuisjes.nl
Onderdeel van Traffic Family B.V.
Theodorus Majofskistraat 9-1
1065 SN Amsterdam
KvK: 87153637
Tel: 0657061397

 

Hoe wij te werk gaan

Onze Beschuit met Muisjes website werken we dagelijks bij. Op deze manier zorgen we ervoor dat mama?s en papa?s weloverwogen keuzes maken bij het kiezen van een naam of het kopen van een product. We vergelijken de meest uiteenlopende artikelen en zetten de voor- en nadelen voor jou op een rijtje. 

 

Ook houden we rekening met de laatste trends en ontwikkelingen op baby gebied zodat je altijd up-to-date bent. Vind heerlijke recepten en persoonlijke verhalen of check precies hoe groot jouw kleine wonder op dit moment is met de zwangerschapscalculator. 

 

 

Ons verdienmodel

We geven je graag advies, maar moeten ook onze boterham verdienen. Wanneer je via de links op onze site een aankoop doet, verdienen wij een commissie. Zo houden wij ons platform draaiende en kun jij gebruik blijven maken van onze website. Belangrijk om te weten: de commissie die wij verdienen heeft geen enkele invloed op ons onbevooroordeelde advies. 

 

 

Jij, de lezer

De bezoekers van Beschuit met Muisjes zijn onze hoogste prioriteit. Daarom zijn we altijd op zoek naar innovatieve nieuwe manieren om jou de beste website-ervaring mee te geven.

 

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Voel je vrij om te mailen naar team@beschuitmetmuisjes.nl 

 

Samenwerken?

Beschuit met Muisjes staat altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Stuur een mail naar onze partner relations manager Amber via amber@trafficfamily.io en we komen zo snel mogelijk bij je terug. 

 

Traffic Family

Beschuit met Muisjes is onderdeel van Traffic Family. Traffic Family beheert meerdere websites om ervoor te zorgen dat jij zo gemakkelijk mogelijk een keuze maakt bij de aanschaf van een product. Andere merken van Traffic Family zijn: Happy-Animal,Slaapwijsheid,De Beste Keukenmachine, De Beste Blender en DokterFit.

 

Disclaimer

Alle inhoud op onze site is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd advies aan je arts of een andere gekwalificeerde gezondheidswerker als je vragen hebt over een medische aandoening.