Babykamer

Als je op zoek bent naar babykamer dan zijn er heel wat opties, daarom zetten we er hier wat neer om de keuze voor een babykamer makkelijker te maken. Als je goedkoop aan de slag alles in orde wil maken is marktplaats een interessante optie aangezien er best wel wat babykamers binnen enkele jaren worden verkocht en je dan toch een wat stoerdere kamer wil die past bij de leeftijd. Al worden kamers ook door geschoven naar een nieuw broertje of zusje, als de kleuren unisex zijn dan is dit een goede optie.

Je kunt ook gewoon een babykamer bij de ikea gaan halen dat is niet echt mooi maar wel goedkoop. er zijn ook verschillende babykamer leveranciers die heel goedkoop al voor 1000 euro een complete kamer kunnen leveren. Dit zijn dan misschien wel geen robuuste meubelen maar ze hoeven slechts enkele jaren mee.

Het andere uiterste is iets op maat laten maken bij een meubelbouwer, dit is wat duurder dan de goedkoopste kamers bij ikea of stunt winkels die meubels verkopen van spaanplaat met een laagje erover maar nog wel redelijk betaalbaar. Als je geen minimum inkomen hebt zou ik zeker een prijs opvragen gezien het geringe prijsverschil. Je krijgt voor dit prijsverschil wel echt iets dat precies op maat is. Voor een offerte zou je eens kunnen informeren bij Steigerhouten.com deze partij maakt maatwerk meubelen van steigerhout maar ook van andere houtsoorten.