Verworven pagina

 

 

We zijn een groep domeininvesteerders die genieten van domeinen die in het verleden populair waren bij consumenten. We zetten ze om in iets dat echt nuttig kan zijn voor de lezer.

 

We zijn erg verheugd om u te vertellen dat we zojuist Kindertekendingen.nl hebben overgenomen, voor het geval u het niet weet,Kindertekendingen.nl was sinds 25 oktober 2011 een website van Hilde de Rooij. 

 

Hilde de Rooij is van oorsprong een vakleerkracht textiele werkvormen en heeft ervaring opgedaan als activiteitentherapeut in de geestelijke gezondheidszorg. Op de website Kindertekendingen.nl kon je een tekening insturen waar je een speciale herinnering aan hebt. Je kon ook een (klein-)kind een tekening laten maken en dan maakte Hilde de Rooij er een knuffeldier of kussen van. Ze maakten dus kindertekeningen tot dingen, zoals lappenpop, knuffel, tasje, gordijn of placemat.

 

Dit is de verworven pagina, en het dient als een kennisgeving aan de lezers dat Kindertekendingen.nl onlangs van eigenaar is veranderd en niet langer verbonden is met enig werk dat door de vorige eigenaren is gedaan.

 

We zullen de website binnenkort updaten met zeer informatief en geverifieerd materiaal, dat vanaf nu zal worden herzien Kindertekendingen.nl zal worden doorgestuurd naar deze pagina.

 

Als jullie suggesties hebben, laat het ons dan weten via onze e-mail team@beschuitmetmuisjes.nl.

 

Bedankt.

Team Beschuitmetmuisjes