Verworven pagina

 

 

Onlangshebben we 2 domeinen overgenomen. Dit bericht is ter kennisgeving van de bezoekers beide websites dat er een nieuwe eigenaar is.

 

Overname Heelgewoonhandenschoon.nl

In 2009 is de GGD Rotterdam-Rijnmond samen met het Erasmus MC een onderzoek gestart naar handhygiŽne in kinderdagverblijven. De eerste fase bestond uit vooronderzoek waarbij in kaart is gebracht in hoeverre de handhygiŽnerichtlijn in kinderdagverblijven werd nageleefd. Dit is een verworven domein, en het dient als een kennisgeving aan de lezers datonlangs van eigenaar is veranderd en niet langer verbonden is met enig werk dat door de vorige eigenaren is gedaan.

 

Overname Kindertekendingen.nl

We zijn erg verheugd om u te vertellen dat we zojuist Kindertekendingen.nl hebben overgenomen, voor het geval u het niet weet,Kindertekendingen.nl was sinds 25 oktober 2011 een website van Hilde de Rooij. 

 

Hilde de Rooij is van oorsprong een vakleerkracht textiele werkvormen en heeft ervaring opgedaan als activiteitentherapeut in de geestelijke gezondheidszorg. Op de website Kindertekendingen.nl kon je een tekening insturen waar je een speciale herinnering aan hebt. Je kon ook een (klein-)kind een tekening laten maken en dan maakte Hilde de Rooij er een knuffeldier of kussen van. Ze maakten dus kindertekeningen tot dingen, zoals lappenpop, knuffel, tasje, gordijn of placemat.

 

We zullen de website binnenkort updaten met zeer informatief en geverifieerd materiaal, dat vanaf nu zal worden herzien Kindertekendingen.nl zal worden doorgestuurd naar deze pagina.

 

Als jullie suggesties hebben, laat het ons dan weten via onze e-mail team@beschuitmetmuisjes.nl.

 

Bedankt.

Team Beschuitmetmuisjes

 

Nieuw getest