Verworven pagina

 

 

Onlangshebben we kindertekendingen.nl en bieby.nl overgenomen. Dit bericht is ter kennisgeving van de bezoekers beide dat er een nieuwe eigenaar is.

 

Overname Bieby.nl

BIEBY was een kledingbibliotheek voor baby?s met maat 50 tot en met maat 92. Je kon er kleding huren voor baby's.

 

Overname Kindertekendingen.nl

We zijn erg verheugd om u te vertellen dat we zojuist Kindertekendingen.nl hebben overgenomen, voor het geval u het niet weet,Kindertekendingen.nl was sinds 25 oktober 2011 een website van Hilde de Rooij. 

 

Hilde de Rooij is van oorsprong een vakleerkracht textiele werkvormen en heeft ervaring opgedaan als activiteitentherapeut in de geestelijke gezondheidszorg. Op de website Kindertekendingen.nl kon je een tekening insturen waar je een speciale herinnering aan hebt. Je kon ook een (klein-)kind een tekening laten maken en dan maakte Hilde de Rooij er een knuffeldier of kussen van. Ze maakten dus kindertekeningen tot dingen, zoals lappenpop, knuffel, tasje, gordijn of placemat.

 

We zullen de website binnenkort updaten met zeer informatief en geverifieerd materiaal, dat vanaf nu zal worden herzien Kindertekendingen.nl zal worden doorgestuurd naar deze pagina.

 

Als jullie suggesties hebben, laat het ons dan weten via onze e-mail team@beschuitmetmuisjes.nl.

 

Bedankt.

Team Beschuitmetmuisjes

 

Nieuw getest