Kraamcadeau tips

Ondanks jouw goede voorbereiding op de bevalling en de periode vlak na de zwangerschap, zijn er wellicht dingen die (nog) niet echt noodzakelijk waren, maar die het leven wel nét wat gemakkelijker / leuker zouden kunnen maken.

Wat kun je als cadeau tips aan familie vragen

Deze 'dingen' zijn ideaal om als cadeau tip te doen aan familie, vrienden en kennissen. Dit maakt het voor hen ook wat gemakkelijker om een kraamcadeau te kiezen, in plaats van de 'gebruikelijke' (ook leuk) babykleertjes en speelgoed. Hieronder een aantal babycadeau-tips, voor zowel de kleine als grote beurs.

Voedingskussen

Een voedingskussen is de oplossing om je schouders te ontspannen en te relaxen bij het geven van borst- of flesvoeding. Ook is het een heerlijk kussen om tegenaan te zitten, want de vulling vormt zich naar jou. Het is compact en multifunctioneel.

Kinderkamer decoratie jongens

Kinderkamer decoratie voor stoere jongens is een zeer origineel kraamcadeau voor jongens. Er kunnen prenten besteld worden voor jongens met hun eigen naam erop.

Origineel kraamcadeauVet voor boven je bed
Origineel kraamcadeauJe stelt zelf de kleuren van het schilderijtje samen
Origineel kraamcadeauToevoeging van eigen naam is mogelijk
Origineel kraamcadeauEenvoudig, snel en veilig te bestellen

Kinderkamer decoratie meisjes

Kinderkamer decoratie voor meiden is een zeer origineel kraamcadeau voor meisjes. Er kunnen prenten besteld worden voor meiden met hun eigen naam erop.
Origineel kraamcadeauCool voor boven je bed
Origineel kraamcadeauJe stelt zelf de kleuren van het schilderijtje samen
Origineel kraamcadeauToevoeging van eigen naam is mogelijk
Origineel kraamcadeauEenvoudig, snel en veilig te bestellen

Hippe kraamkado's

Op zoek naar een perfect babykado of een origineel kraampakket? Hoerakadootjes levert snel en feestelijk hippe baby- en peuterkadootjes voor door de brievenbus. De kraampakketten bestaan uit verrassende kadootjes waar de baby echt iets aan heeft. Liever iets dat niet te veel geld kost? Maak een stoere foto en lijst deze in voor op de babykamer. Of koop iets nuttigs, er zijn verschillende soorten kinderstoelen, waar je de ouders blij mee kunt maken.

Ooievaarspost

Bij de geboorte van een kindje is het leuk en attent om zo snel mogelijk met een cadeautje te feliciteren. Het is echter best moeilijk om een origineel cadeau te vinden. Ook de afstand vormt vaak een belemmering als u de ouders op korte termijn met de geboorte van hun zoontje of dochtertje wilt feliciteren.

Ooievaarspost lost dit op en zorgt ervoor dat snel en op ieder gewenst adres, thuis of in het ziekenhuis, in Nederland of in het buitenland, namens de gever een persoonlijk cadeau of een originele kraammand met voor een week lang cadeautjes wordt bezorgd. Elke dag kunnen de kersverse ouders een van de cadeautjes uitpakken. Ze zijn stuk voor stuk uniek en origineel.

Bij de samenstelling van de inhoud houdt De Ooievaars Post zelfs rekening met een eventueel broertje of zusje. De kraammand is daardoor altijd extra spannend en oogst veel waardering.

Bankrekening

Een leuk idee voor oma's en opa's: Open een bankrekening op naam van de baby en stort daarop een klein spaarbedrag. Simpel, maar erg nuttig en origineel!

Heb jij ook nog een leuke cadeautip? Laat het ons weten via het contactformulier